ONLINE

WEBISTES – WEB-BANNERS – HTML5 ANIMATED BANNERS – ETC.

WEBSITES

Slimme aangeklede WordPress websites

High Res maakt en ontwerpt WordPress website met alle benodigde toevoegingen zoals Google Analystics, Yoast SEO en Monster Insight. Als deze plugins zullen juist geïnstalleerd en actief zijn bij oplevering van de website. Hiermee kunt u zorgen dan uw site goed te vinden is in Google. Alle koppelingen naar Sociale Media maak ik actief en vanuit de site zelf maak ik voldoende koppelingen naar uw mail zodat mensen eenvoudig contact met u op kunnen nemen.Voor starters heb ik een erg voordelig tarief voor een professionele, snelle, goedwerkende en mooie website.

BANNERS

Statische Banners en HTML5 animated banners

Wanneer u wilt adverteren op externe websites kunt u banners of banner sets aanleveren in .jpg, .gif of .png formaat. Uw bedrijf zal dan aandacht krijgen van een publiek waar u verwachtingen van heeft. Vaak willen deze partijen geen animated banners omdat dit veel onrust zou geven op de site. Wanneer er vele verschillende advertenties allemaal bewegende beelden zouden hebben kunt u zich indenken dat dit een onrustig beeld geeft.

Animated banners geven echter wel veel extra aandacht aan een produkt of dienst wanneer u deze gebruikt. Dit kan op uw eigen site in de vorm van bijvoorbeeld een aanbieding die er uit moet springen en natuurlijk ook op een externe site waneer daar toestemming voor is.

Een statische banner spreekt voor zich en is hier te zien in een simpele banner van Student aan huis. Animated banners kunnen net zo gemaakt worden als u wilt. Met alleen instromende beelden en prijzen zoals hieronder, of met een herhalend filmscript zoals de banner van everyday things. Niet is te gek zoang het bereikt kan worden met classic tweens. Motion tweens worden helaas door veel browsers niet meer ondersteund (flash) waardoor gebruik hiervan wordt afgeraden.

Adwords Specialist
Recente Projecten

Mini Pancakes Poffertjes kramen Verhuur

Re-Place Furniture Rentals – Re-Place Home Stagin – Re-Place Office furniture Rental

Medgezel – Medisch coaching

Eclat – Exclusieve Gouden Sieraden